Bomans Hotell


boka hotell i TrosaBomans Hotell är ett boutiquehotell som ligger i den pittoreska staden Trosas vackra hamn. Endast 45 minuter från Stockholm ligger detta prisbelönta hotell som har blivit mycket populärt bland konferensgäster, men som också passar lika bra för andra typer av resenärer. Allt började med Stina Boman som drev Stinas krog. Nu är det den fjärde generationen Boman, nämligen Stinas barnbarnsbarn som driver hotellet.

Personligt inredda rum

boka ett hotell i TrosaBomans har 45 rum och samtliga är individuellt inredda. Varje rum har en unik inredning med en salig blandning av allt från IKEA till Svenskt Tenn. Alla rum har sängkläder av fin egyptisk bomull och rummen håller en mycket hög kvalitet rent generellt oavsett rumskategori. Hotellet har en sekelskiftesveranda som man kan sitta på sommartid. På hotellet finns också en konferensavdelning med helt nyrenoverade mötesrum. Självklart innehåller de den senaste tekniken. Totalt finns 7 mötesrum. Eftersom det finns flertalet matsalar och inspirerande miljöer kring hotellet så konferensmöjligheterna är goda.

Prisbelönt hotell

Bomans har fått flertalet priser, exempelvis Årets företagare och Gastronomiska Akademiens diplom. Hotellet har en fin restaurang med en köksmästare som lagar svensk husmanskost på moderna lokala råvaror. Det finns två sommelierer som garanterar en hög klass på vinerna.

Klicka här för att se mer hotell i Trosa.