spa weekend i Stockholm

Spa weekend nära Stockholm

Att åka på Spa över en weekend passar när som helst, året runt. Det är ett perfekt sätt att höja mysfaktorn för en helg oavsett om det är sommar, vinter, vår eller höst. En spa weekend kan du njuta av helt själv, med din kära eller med din bästa vän och du bokar den till bästa pris på spaweekendstockholm.com. På ett spa kan ju utöver att njuta av olika behandlingar ofta även få tillgång till olika bassänger, duschar, bastu och liknande för att du ska få njuta av maximal avkoppling. Många gånger är det även boende och mat på samma ställe som ditt spa. Fundera på vad just du vill ha ut av en spa weekend. Runt om i Sverige finns det flera ställen att avnjuta ett spa. Om du är ute efter en spa weekend i Stockholm så följer här ett par tips.

Stallmästaregården

Stallmästaregården ligger vid Brunnsviken i Norrtull placerad i ett 1600-tals värdshus. Här finns vacker miljö, avkoppling rekreation, god mat och bra boende. Härliga spabehandlingar kan avnjutas på det närliggande Planet Fitness.

Grand Spa – Grand Hotel

På anrika Grand Hotel i Saltsjöbaden finns Grand Spa. Här går det att njuta av dagspa så väl som att boka in sig på en så kallad weekend de luxe. Här kan du koppla av med behandlingar, bastu och jacuzzi. Missa inte den vackra utsikten över Baggensfjärden. Detta är det självklara valet om du vill ha en spa weekend i Stockholm som är av det lite mer lyxigare sorten.

Sturebadet Marina Tower

Om du är ute efter en spa weekend som är inspirerad av Turkiet så är Sturebadet Marina Tower perfekt. Detta ställe ligger i Nacka och är en filial till Sturebadet. Här kan du njuta av turkiska bad, välgörande behandlingar och olika spakurer. Boka ett spa paket och njut av en hel weekend med hamam-behandlingar, lyxiga frukostbufféer och mycket mer.

Rånäs Slott

Om du vill fly stressen från storstaden så är Rånäs Slott ett bra val. I en vacker slottsmiljö kan du njuta av en avkopplande weekend med sjöbastu så väl som en utomhusjacuzzi. Bland behandlingarna finns det massage med varma lavastenar så väl som helkroppspeeling.

Yasuragi

Yasuragi bjuder på japansk njutning för både kropp och själ. Här går det att boka in sig över dagen eller för en hel weekend med övernattning och god mat.

Njuta Spa

Njuta Spa är ett mysigt spa som ligger i en mysig villa i Nacka. Nära skärgården i ett grönt hus från sekelskiftet får nu njuta av exklusiva spa- och klinikbehandlingar i en miljö som känns som att du är hemma hos någon.

Blue Hamam Spa

Om du beger dig till Lidingö så hittar du Blue Hamam Spa, som är ett turkiskt badhus och spa. Här kan du njuta av behandlingar över en hel weekend eller bara över dagen. Här finns hamam-bad, massage, kundaliniyoga och god medelhavsmat att äta.

Oavsett vilket spa du väljer i Stockholm så kommer du att få en weekend som gör dig avslappnad och välmående och redo för att återgå till vardagen efteråt.