Trosa Stadshotell & Spa


boka hotell i TrosaDet familjeägda Trosa Stadshotell & Spa nyöppnade 2010, men har egentligen anor ända till före förra sekelskiftet. Redan då var Stadshotellet centrum för badorten Trosas nöjesliv. Där inackorderade man sig för att njuta av sol och bad under sommaren och där ägde alla de stora festerna rum.

Nyrenoverat hotell

hotell TrosaUnder 2008 renoverades Stadshotellet. Nya matsalar, nytt kök, ny bar, ny bistro och en nyrenoverad reception byggdes. Två år senare öppnade man ett helt nybyggt spa och relax. Hotellet har 44 rum. De är individuellt inredda och alla rum har både platteve och gratis trådlöst internet. Det finns en gratis parkering alldeles intill hotellet. Alla gäster har tillgång till relaxavdelningen med gym, bastu och ångbastu. Självklart har man också möjlighet att boka behandlingar på det lyxiga spaet.

En plats för fest och konferens

Det finns en traditionell festsal och matsal med vita dukar och kristallkronor likväl som en modern bistro. Man satsar på lokala råvaror och har en utmärkt vinkällare. Ibland anordnas vinprovningar. Sommartid kan man äta på den härliga innergården. Hotellet har en fullt utrustad konferensavdelning. Trosa ligger bara 45 minuters bilfärd söder om Stockholm och det är populärt att åka hit på skärgårdskonferens.

Klicka här för att se mer hotell i Trosa.